...

Szolgáltatások

Szolgáltatások oldal borítókép

Biztosítások

Autó biztosítás

Kötelezővel mindenkinek kell rendelkeznie, akinek van autója. Ezt évente érdemes megnézni, hogy van-e olcsóbb biztosítás, így akár több tízezer forintot spórolhatunk évente. Mivel ezt a legegyszerűbb megkötni, bármilyen online platformon, amit javaslok is az ügyfeleimnek. Kattints az alábbi gombra:

Casco biztosítás már nem mindenkinek van, ugyanakkor mégis hatalmas jelentősége van egy autótulajdonos esetében. Triviális, de sok-sok fejfájástól megóv minket. Miért is? Óhatatlan, hogy az ember nekitolat valaminek, vagy az autónknak tolatnak, így az ezekből adódó károkat nem kell saját zsebből fizetnünk, hanem a biztosító fedezi a javítást. Fontos, hogy 15 évnél öregebb autóra már nem adnak a biztosítók ajánlatot. Egyszerűen és gyorsan szeretnél casco-t kötni. Itt a link, pár perc alatt meg is csinálhatod. Kattints az alábbi gombra:

Segítséget szeretnél kérni a megkötésekben? Vedd fel velem a kapcsolatot:

Elérhetőségek

Lakásbiztosítás

A megszerzett vagyonunk védelme óriási felelősségünk. Ha nem gondoskodunk róluk, könnyen veszélynek tehetjük ki ezeket. Erre nyújt megoldást egy optimális lakásbiztosítás. Fontos kihangsúlyoznom „Optimális”. Sokan elfelejtik, hogy van lakásbiztosításuk, vagy csak nem foglalkoznak vele, viszont ezzel súlyos hibát követnek el. Nem egyszer találkoztam olyan esettel, hogy nem volt optimalizálva a biztosítás és nagyon keveset vagy éppen semennyit nem fizetett a biztosító. Neked megfelelően van megkötve a lakásbiztid? Nézzük meg együtt. Foglalj időpontot, az alábbi gombra kattintva.

Úgy gondolod, hogy nem szükséges segítség, itt egy gomb és megkötheted magadnak is.

Elérhetőségek

Vállalkozói vagyon-és felelősség biztosítás

Hú de hosszú neve van…
Térjünk a lényegre! Vállalkozásod védelme ugyanolyan fontos, mint a saját lakásod/házad védelme. Ne hanyagold el. Itt is ugyanúgy előfordulhat az alulbiztosítottság csak itt sokkal nagyobb mértékben. Egy multinál nem csak pármillióval lehet alulbiztosítva a vállalkozása, hanem több száz milliós nagyságrendben is. A vállalkozásunk a mi gyermekünk. Az első szempont mindig a megfelelő védelmük legyen. Foglalj időpontot egy ingyenes állapotfelmérésre!

Elérhetőségek

Élet-és balesetbiztosítások

Az élet kiszámíthatatlan. Váratlan események bármikor bekövetkezhetnek, amelyek komoly anyagi terheket róhatnak Önre és szeretteire. Az élet- és balesetbiztosítás egy hatékony eszköz, amellyel felkészülhet ezekre a nehézségekre, és megvédheti családja anyagi biztonságát.

Mit nyújt az élet-és balesetbiztosítás?

  • Pénzügyi védelem haláleset esetén: A biztosítás haláleset esetén egy összeget fizetett ki a kedvezményezettnek, amely fedezheti a temetkezési költségeket, a hiteleket, a gyermekek taníttatását, vagy bármilyen más felmerülő kiadást.
  • Támogatás súlyos baleset esetén: Amennyiben súlyos baleset éri Önt, a biztosítás segíthet fedezni a kórházi és rehabilitációs költségeket, a jövedelemkiesést, és a tartós rokkantság esetén is anyagi biztonságot nyújthat.

Szívesen segítek Önnek a megfelelő élet- és balesetbiztosítás kiválasztásában. Szakértői tanácsadással, egyéni árajánlattal és a teljes adminisztráció lebonyolításával állok rendelkezésére.

Elérhetőségek

Bankügyi ügyintézés

Folyószámla

Napjainkban egyre kevesebb időnk van arra, hogy személyesen elintézzük a banki ügyeinket. A Folyószámla intézés szolgáltatással kényelmesen, otthonról, a számítógépéről vagy okostelefonjáról intézheti banki ügyeit.

Mit nyújt a Folyószámla intézés?

  • Számlavezetés: Megnyithat új bankszámlát, módosíthatja a meglévő számláját, és lekérdezheti a számlaegyenlegét és tranzakcióit.
  • Kártyakezelés: Megrendelheti és aktiválhatja a bankkártyáját, beállíthatja a PIN kódot és a vásárlási limiteket, letilthatja az ellopott vagy elvesztett kártyát.
  • Utalások: Utalhat pénzt belföldre és külföldre, beállíthatja az ismétlődő átutalásokat, és lekérdezheti az utalási előzményeket.
  • Befektetés: Befektetheti megtakarításait a bank által kínált befektetési termékekbe, mint például betétek, állampapírok, befektetési alapok
  • Egyéb szolgáltatások: Fizethet csekkeket és számlákat, vásárolhat feltöltőkártyát, és igényelhet banki igazolást.

Ne kockáztasson időt és energiát! Forduljon hozzám bizalommal, Szívesen segítek Önnek a Folyószámla intézés szolgáltatás igénybevételében. Segítek a számlanyitásban, a kártyarendelésben, az utalások lebonyolításában, és bármilyen más banki ügyintézésben.

Elérhetőségek

Hitel

A hitel egy hatékony eszköz, amellyel megvalósíthatja céljait, legyen szó lakásvásárlásról, autóvásárlásról, vállalkozás indításáról, vagy bármilyen más befektetetésről. A megfelelő hitel kiválasztásával finanszírozhatja terveit, és javíthatja életminőségét.

Szolgáltatásaim:

  • Hitelképesség vizsgálat: Segítek Önnek felmérni a hitelképsségét, és megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb hitelt.
  • Hitel ajánlatok: Összehasonlítjuk a különböző bankok és hitelfelvevők ajánlatait, és megtaláljuk a legkedvezőbb kamatlábakat és feltételeket.
  • Hitelügyintézés: Teljes körű hitelügyintézést vállalok, a hiteligényléstől a folyósításig.
  • Hitel tanácsadás: Szakértői tanácsadással segítek Önnek a hitel kiválasztásában, a hitelszerződés megértésében, és a hitel visszafizetésében.

Ne kockáztasson! Válassza a megfelelő hitelt, és valósítsa meg álmait! Szívesen segítek Önnek a megfelelő hitel kiválasztásában és a hitelügyintézésben. Szakértői tanácsadással, egyéni hitelajánlattal és a teljes adminisztráció lebonyolításával állok rendelkezésére.

Elérhetőségek

Lakástakarékpénztár

A lakásvásárlás komoly anyagi befektetést igényel. A Lakástakarékpénztár (LTP) egy hatékony megtakarítási forma, amellyel könnyedén összegyűjtheti a szükséges önerőt álmai otthona megvásárlásához.

A Lakástakarékpénztár előnyei:

  • Állami kamattámogatás: A LTP-be befizetett összegek után az állam évente kamatot nyújt, amelynek mértéke a mindekori jegybanki alapkamathoz igazodik.
  • Állami prémium: Bizonyos feltételek teljesülése esetén az állam prémiumot is nyújt az LTP-be befizetett összegek után. A prémium mértéke a befizetési időszaktól és a választott prémiumtípusától függ.
  • Adókedvezmények: Az LTP futamideje 7-10 év között lehet, így bőven van ideje összegyűjteni a szükséges önerőt.
  • Biztonság: Az LTP betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) védelme alatt állnak.

Ne kockáztasson! Válassza a Lakástakarékpénztárt, és valósítsa meg álmai otthonát! Szívesen segítek Önnek a Lakástakarékpénztár kiválasztásában és a megnyitásban. Szakértői tanácsadással, egyéni kalkulációval és a teljes adminisztráció lebonyolításával állok rendelkezésére.

Elérhetőségek

Befektetések

Befektetési számla

A befektetési számla egy olyan bankszámla, amelyen befektetési eszközöket, mint például részvényeket, kötvényeket, befektetési alapokat, és befektetési jegyeket tarthat. A befektetési számlák ideálisak a megtakarítások gyarapításához és a hosszú távú pénzügyi célok eléréséhez.

A befektetési számla előnyei:

  • Hozamlehetőség: A befektetési eszközök értéke ingadozhat, de hosszabb távon a befektetési értéke várhatóan növekedni fog.
  • Diverzifikáció: A befektetési számlán különböző befektetési eszközöket tarthat, így csökkenheti a befektetési kockázatot.
  • Adókedvezmények: Bizonyos befektetési eszközök adókedvezményt élveznek.

Ne kockáztasson! Válassza a befektetési számlát, és növelje megtakarításait okosan! Szívesen segítek Önnek a befektetési számla kiválasztásában és a megnyitásban. Szakértői tanácsadással, egyéni befektetési stratégiával és a teljes adminisztráció lebonyolításával állok rendelkezésére.

Elérhetőségek
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.